cell phone tracker app iphone Mspy app ios Iphone spion Mobile spy by imei Spy Spy any mobile phone app read more Keychain spy Android handys spionage Handy überwachung was tun Handy über Rover app learn more here Spy cam Iphone Hd 720p Mobile spy nokia c3 How to spy cell phone calls Congstar handyortung Tracking Spy apps for jailbroken iphone Expense tracker app android free Mobile phone spy software 1.4 free see more Fritzbox 7170 kindersicherung aktivieren Spionage gadgets amsterdam Sms spy messages Handy spionage Handy kindersicherung entfernen Personal pc App wo man handy orten kann Serial para whatsapp spy yahoo free download call blocker for nokia 5233 click mercedes gps tracker

toespraak van Simone Kukenheim (De Amsterdamse wethouder voor diversiteit)
op de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie
19 maart 2017, Amsterdam

De dag van de democratie. Toen de verkiezingen waren. Toen heeft u de democratie onderhouden. En wat daaruit gekomen is daar denken wij met zijn allen misschien wel heel verschillend over. Maar een ding is duidelijk. Er is geen enkele partij die de absolute meerderheid heeft in dit land. Nederland kent een democratie waar je met elkaar moet samenwerken. En ook dat gaan we de aankomende tijd zien. En voor die samenwerking is het belangrijk dat je minderheden respecteert. Dat je goed naar elkaar luistert. Dat je je verplaatst in de ander. En kijkt in wat voor positie die zit. En ook dat is de boodschap van een dag tegen racisme en tegen discriminatie.

Dus nogmaals ik maak een enorm compliment aan u die hier in dit weer is komen strijden om minderheden te beschermen tegen racisme voor een democratie. En laat dat ook een signaal zijn aan al die mensen die op dit moment in Den Haag de nieuwe samenwerking vorm te geven dat dit de bescherming van minderheden, antiracisme heel hoog op de agenda moet staan. Dank u wel. 

<<